Nella Kharisma - Tahu Bulat Lagu MP3 dan Video Download

Nella Kharisma - Tahu Bulat

Gambar Nella Kharisma - Tahu Bulat

Listen: 55.6K

Date: 09 Mar 2017

Duration: 05:20

Likes: 123

Nella Kharisma - Tahu Bulat Video :

Description:

Nella Kharisma - Tahu Bulat, Nggare bobad maning padang,
Jagat bengi ucul sing dandan.
Sun nunggu ning kober ngadang,
ADVERTISING

Planga-plongo kaya wong ilang.

Wis kakang ngakua bae,
Wis aja akeh bobade.
Batur tangga weru kabeh,
Kakang demenane akeh.

Apa sih wis bli bisa rubah,
Tingkah masih angger kaya bocah.

Tahu bulat digoreng dadakan,
Kula nekat bagen dah pisahan.
Urip susah karo sampean,
Tambah lara ditinggal demenan.

Wis kakang ngakua bae,
Wis aja akeh bobade.
Batur tangga weru kabeh,
Kakang demenane akeh.

Apa sih wis bli bisa rubah,
Tingkah masih angger kaya bocah.

Tahu bulat digoreng dadakan,
Kula nekat bagen dah pisahan.
Urip susah karo sampean,
Tambah lara ditinggal demenan.

Wis kakang ngakua bae,
Wis aja akeh bobade.
Batur tangga weru kabeh,
Kakang demenane akeh.

Apa sih wis bli bisa rubah,
Tingkah masih angger kaya bocah.

Tahu bulat digoreng dadakan,
Kula nekat bagen dah pisahan.
Urip susah karo sampean,
Tambah lara ditinggal demenan.

Nggare bobad maning padang,
Jagat bengi ucul sing dandan.
Sun nunggu ning kober ngadang,
Planga-plongo kaya wong ilang.

Wis kakang ngakua bae,
Wis aja akeh bobade.
Batur tangga weru kabeh,
Kakang demenane akeh.

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Tahu Bulat Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Tahu Bulat, download musik Nella Kharisma - Tahu Bulat, download Video Nella Kharisma - Tahu Bulat, Nella Kharisma - Tahu Bulat mp4
Download Lagu